F-789 Jezevec lesní

Největší kunovitá šelma v ČR, přebývající v rozlehlých podzemních labyrintech. Navzdory svému podsaditému tělu se vyznačuje hbitostí a také dokonalým čichem a sluchem. Přestože je považován za samotáře, žije v trvalém páru. Aktivní je převážně v noci, ale nestraní se ani dennímu slunění. Jeho zimní spánek je přerušovaný, vydává se hledat vodu a energii bere z podkožního tuku.

Jezevec lesní
  • Stát:
    Česká republika
  • Série:
    13 – Fauna (CZ)
  • Číslo v sérii:
    39
  • Technická specifikace:
    laminovaná samolepka, 4 výseky, rozdělená do 5 polí, rozměr 5 × 13 cm
Cena:
15 Kč
Jezevec lesní
Prodejní místa