F-851 Muflon

Nejmenší z divoce žijících ovcí a zároveň jejich jediný zástupce v české přírodě, kde však není původním obyvatelem. Na mnoha místech je přemnožený a způsobuje v lesích značné škody. Mufloni obývají v menších stádech listnaté i smíšené lesy, stádo vede vždy nejzkušenější samice. Berani nosí mohutné vrubované toulce a muflonky mívají krátké růžky.

Muflon
  • Stát:
    Česká republika
  • Série:
    Fauna (CZ)
  • Číslo v sérii:
    50
  • Technická specifikace:
    laminovaná samolepka, 4 výseky, rozdělená do 5 polí, rozměr 5 × 13 cm
Cena:
15 Kč
Muflon
Prodejní místa